Videó megfigyelő rendszerek

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stentori/public_html/includes/file.phar.inc).

A STENTORY SECURITY Kft.  vállalja CCTV rendszerek tervezését, kivitelezését. A kiválasztott eszközök ár/teljesítmény aránya a megrendelő elvárásaihoz szorosan illeszkedik. A kamerák lehetnek beltéri, illetve védőházba szerelt kültéri elhelyezésűek, fix vagy akár vezérelt, mozgatható kamerák is. A videó rendszerek központját a felmerült igényekhez alkalmazkodva a legkorszerűbb digitális rögzítést biztosító eszközök alkotják.

MINDENT LÁTNI ÉS KÉSŐBB ÚJRA MEGNÉZNI AKÁR TÁVOLRÓL IS.

A biztonsági kamerák akár kültéri, beltéri vagy rejtett kamera-ként folyamatosan működnek, figyelnek és rögzítenek. 

Kiépítésükkor fontos szempont a szünetmentes tápellátás, a vezetékek védett és rejtett vezetése, illetve ahol ez szükséges a vandál biztos kameraház és rögzítés.
A hagyományos térfigyelő kamerák alapsávi videojelet szolgáltatnak, melyet koax vagy UTP kábelen juttatunk a digitális rögzítőbe.
A fejlettebb biztonsági IP kamerák saját, programozható menürendszerrel rendelkeznek, a többit a digitális rögzítő kínálta kereteken belül állíthatjuk.
            
A térfigyelő kamera lehet fixen rögzített vagy mozgatható, utóbbi esetben rendelhető olyan tokozással, ami elrejti a térfigyelő kamera aktuális pozícióját, vagyis nem lehet tudni, merre néz.

MILYEN BIZTONSÁGI KAMERÁK VANNAK?

  • Mikrofonos kamera
  • Rejtett kamera
  • Szabotázsvédett kamera rendszer
  • Auto íriszes és fixen rögzített biztonsági kamera
  • Vezeték nélküli kamera
  • Vandálvédett térfigyelő kamera
  • Mozgáskövető biztonsági kamera
  • Belső memóriás biztonsági kamera

IP biztonsági kamerák, melyek LAN hálózatba kötve működnek. Drágábbak ugyan hagyományos társaiknál, de áruk fokozatosan csökken miközben az integrálhatóság szabadsága növekszik.

A biztonsági kamera lehet éjjellátó vagy infrasugárzós, illetve hagyományos vagy infravörös reflektorral megvilágított.

A beltéri kameráknál az üzembiztonság után fontos szempont az esztétikus megjelenés, míg kültérin, elsődleges a biztonsági kamera időjárás állóságának biztosítása.

Már mindenhol színes térfigyelő kamerákat használnak digitális rögzítővel

DIGITÁLIS VIDEÓ RÖGZÍTŐK

A videó rögzítők teszik lehetővé a különböző kamarák által közvetített kép rögzítését egy háttértároló egységen. Ezek az eszközök rendelkeznek egy alap háttértárral, de ha nem lenne elég a hely, ez igény szerint bővíthető. A rögzítők nélkülözhetetlen egységei egy videó megfigyelő rendszernek. Jogtalan eltulajdonítás, vagy bármilyen más bűncselekmény esetén, erről visszatekinthetőek a megfigyelt területen zajlott események.

SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉGEK

A szünetmentes tápegységek biztosítják a videó rögzítő rendszer folyamatos működését, még hálózati táp hiánya esetén is.

TELEPÍTÜNK TÉRFIGYELŐ KAMERÁKAT PÉNZINTÉZETEKBE, IPARTELEPEKRE, VALAMINT MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE IS, ÍGY ISMERJÜK VALAMENNYI FELHASZNÁLÓNK IGÉNYEIT ÉS A LEHETŐSÉGEKET.