Beléptető rendszerek

A STENTORY SECURITY  Kft. vállalja kártyás beléptető rendszerek kiépítését. Ezen rendszerek használatával megoldható a védett területekre történő belépések ellenőrzése nyilvántartása, illetéktelen behatolási kísérletek jelzése. A rendszerek képesek autonóm üzemű, OFF-LINE, valamint ON-LINE rendszerű működésre. Felügyelettel rendelkező helyekre javasoljuk a felügyeleti program, illetve PC telepítését.

BELÉPTETŐ RENDSZER

Beléptető rendszerekAbban az esetben, ha egy épületben, vagy telephelyen szükség van a dolgozók, látogatók mozgásának térben és időben való korlátozására, esetleg mozgásának nyomon követésére, munkaidő nyilvántartás érkezés-távozás szerinti kezelésére akkor beléptető rendszer-re van szüksége. 

A beléptető terminálok továbbítják a ki-belépés adatait, a központi számítógéppel való esetleges kapcsolatmegszakadás esetén tárolják azokat, és a kapcsolat helyreálltával elküldik a rögzített információt.

 

Az adatok védett adatbázisban kerülnek tárolásra ahol kereshetők, nyomtathatók, és munkaidő nyilvántartó rendszeren keresztül a bérszámfejtésre továbbíthatók.

Az beléptető rendszer eszközei IP hálózatba integrálhatóak és akár az ország különböző pontjain lévő telephelyek is egy központi szerverről monitorozhatóak. Arra is lehetőségünk van, hogy a személyek tartózkodási helyét online kövessük a beléptető rendszer információi alapján. 

A beléptetési jogosultság ellenőrzése történhet mágneskártyával, kóddal, biometrikus  azonosítással.

A beléptető rendszer szabályozhat forgóvillát, ajtót, biztonsági forgórácsot, parkolót, sorompót, garázskaput, stb. Természetesen áramkimaradás esetén a szünetmentes tápellátás biztosított.

Kisebb beléptető rendszer esetén riasztórendszerbe is integrálhatjuk a beléptető-t, ezzel költséghatékonyabbá téve a rendszerünket.

Integrálhatóak tűzjelző központok vezérlésébe, így tűzjelzés esetén a kijutás akadálymentessé tehető.

Cégünk telepít, szerel és szervizzel, kaputelefonokat, video telefonokat is. Ezeket integrálhatjuk a beléptető illetve riasztórendszer-be így szinte korlátlanná téve Ügyfeleink lehetőségeit.