Cégismertető

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stentori/public_html/includes/file.phar.inc).

Cégünk 2011 - ben történő megalapítása óta 100%-ban magyar tulajdonban van, s az óta is ebben a Cégformában szolgálja ki Megrendelőit. Tulajdonosi struktúránkban nincs off-shore cég, egy magánszemély tulajdonában van a Cég 100%-a.

A cégvezetés elkötelezett az ügyben, hogy a mindenkori jogszabályoknak való megfelelést teljesítse.

A STENTORI SECURITY KFT.  szakmai és általános felelősségbiztosítással rendelkezik.

A piaci versenyben történő sikeres helytállás elemének tekintjük az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer szerinti munkavégzést, folyamatos fejlesztésére cégünk vezetése és valamennyi munkatársa elkötelezte magát.

Társaságunk budapesti központú, de szolgáltatásaink kiterjednek az ország egész területére.

A társaság fő profilja a pénzintézetek, továbbá telephelyek, irodák, raktárak, létesítmények, valamint családi házak, lakások vagyonvédelmi rendszereinek, teljes körű tervezése, kivitelezése, karbantartása, hibajavítása, valamint 24 órás készenléti, hibaelhárító szolgálat üzemeltetése.
Széleskörű szolgáltatásainkkal egyaránt kreatív megoldásokat kínálunk a szerényebb költségvetésből gazdálkodó vállalkozások, egyesületek, szervezetek és a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások alapvetően megkövetelt magas szintű elvárásainak.

Fő tevékenységi körünk:

  • Behatolás jelző rendszerek,
  • Videó megfigyelő rendszerek,
  • Tűzjelző rendszerek,
  • Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek,:

Telepítésével, hibaelhárításával, ill. karbantartásával állunk megrendelőink rendelkezésére.

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal és felsőfokú elméleti, valamint gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakemberek. 

Munkatársaink létszáma, termékeink és szolgáltatásaink összetétele, továbbá az általunk kínált biztonságtechnikai megoldások köre folyamatosan bővül.

Széleskörű szolgáltatásainkkal egyaránt kreatív megoldásokat kínálunk a szerényebb költségvetésből gazdálkodó vállalkozások, egyesületek, szervezetek és a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások alapvetően megkövetelt magas szintű elvárásainak.

Célpiacként három célpiacot határozzunk meg, az alábbiakban fontossági sorrend szerint:

  • Pénzintézet
  • Ipari és kereskedelmi vállalatok
  • Magánszféra

Szolgáltatási portfóliónk az ügyfél igények felmérésétől, a rendszertervezésen keresztül, a munkafolyamatok hatékonyabbá tételéig teljes körűen felölel minden olyan tevékenységet, amelyek együttes és szakszerű elvégzése garantálja egy  projekt sikerét.

Magyarországon megtalálható, legmodernebb technológiával is tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.  Fontos feladatnak tartjuk munkavégzéshez a képzett munkaerő és modern eszközök alkalmazását.