Minőségpolitika

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stentori/public_html/includes/file.phar.inc).

STENTORI SECURITY Kft.

A STENTORI SECURITY Kft.  Vagyonvédelmi szolgáltató tevékenységét az elektronikus vagyonvédelemi rendszerek tervezésére, kivitelezésére, karbantartására, hibaelhárítói készenléti szolgáltatásra összpontosította. Társaságunk minőségpolitikája az, hogy megbízható szolgáltatással folyamatosan jó minőségű pontos, precíz, költség hatékony megoldásaival biztonságos és gazdaságos üzemeltetést biztosítson megrendelői számára. 

A vevők bizalmának növelése és a cég versenyképességének fokozása érdekében társaságunk a tevékenységében szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert alkalmazza.

A STENTORI SECURITY Kft. Munkavállalóinak egyéni felelősségére alapozott működését, külső és belső kapcsolatrendszerét a minőség, a megbízhatóság, a gazdaságosság, illetve a vevői igények és elvárások határozzák meg. A szolgáltatásra vonatkozó követelmények meghatározásakor, valamint annak szabályozása során törekszünk felülmúlni a vevőink/megrendelőink által kinyilvánított elvárásokat.

Társaságunk kiemelt fontosságot tulajdonít a vevői megelégedettségének növelésére. A vevők bizalmának elnyeréséért és megtartásáért a társaság minden beosztottjának, vezetőjének és szervezeti egységének a vevői igények megfelelő minőségű teljesítéssel kell eljárnia és együttműködnie a cég hírnevének erősítése érdekében. Szolgáltatásaink elvégzésében segítséget nyújt a folyamatosan ellenőrzött, megbízható alvállalkozói flottánk

A STENTORI SECURITY Kft. Gondoskodik munkatársai képzéséről annak érdekében, hogy mindig a piac legkorszerűbb szakmai megoldásait tudja vevőinek kínálni szolgáltatásai végzése során. Továbbá nyilvánvalóvá tesszük munkatársaink számára a vevői, valamint a jogszabályokban előírt követelmények teljesítésének fontosságát. 
Társaságunk meghatározta a kockázatokat, és annak lehetőségeit, valamint megfelelő intézkedéseket, tevékenységeket tervez, illetve alkalmaz ezek kezelésére. Továbbá a kockázat alapú gondolkodást egyértelművé teszi minden munkatársa számára.
A munkatársak minőség iránti elkötelezettségéért, a minőségpolitika megvalósításáért és fejlesztéséért a társaság vezetősége felelősséget vállal.

Horváth Sandra
Ügyvezető igazgató